Huis en Zon Raamdecoratie en zonwering - Logo-Huis-&-Zon-fc1

Knikarm zonnescherm

Heerlijk in de schaduw met een knikarm zonnescherm

Een warme zomer is heerlijk. Toch willen we ook wel eens lekker in de schaduw zitten. Als de zon de hele dag op de pui schijnt, wordt het bovendien ook binnen warm. Een knikarm zonnescherm zorgt ervoor dat u lekker in de schaduw kunt zitten en uw woning koel houdt.

Knikarm zonnescherm: voor een ongehinderde doorloop

Dankzij de knikarmen heeft u een ongehinderde doorloop onder de zonwering. Een ideale oplossing om als terrasoverkapping te gebruiken. Uw terras wordt hierdoor het verlengde van de woonkamer. De kleur van het zonnescherm werkt zowel binnen als buiten sfeerverhogend.

Laagstaande zon

Ook in het voorjaar en najaar kan de zon zo lekker laag uw woning in schijnen. Ook in dát geval weert u met een knikarm zonnescherm moeiteloos de laagstaande zon. U kijkt hierdoor bv op een ontspannen manier tv. Dankzij de schaduw die u met dit zonnescherm creëert, valt het minder op dat de ramen een zeembeurt nodig hebben. Een uitgeklapt zonnescherm houdt bij een laagstaande zon de vieze ruiten verborgen.

UV-gefilterde terraszonwering

Net als bij de uitval zonneschermen kiest u de kleur en het patroon dat u wenst. U heeft de keuze uit extra brede zonneschermen met een grote uitval. Prachtig voor buiten. Ook binnen heeft u hier voordeel van, want de doeken filteren UV. Dit voorkomt verkleuring van uw meubels en stoffering.

Bediening van een knikarm zonnescherm

U kiest uit verschillende bedieningsmogelijkheden: automatisch, handmatig, elektrisch of via uw smartphone. Zo bestuurt u eenvoudig uw knikarm zonnescherm terwijl u zelf niet thuis bent. En hoe breed uw zonnescherm ook is en hoe ver deze ook uitvalt, u behoudt altijd een vrije doorloop.

Voordelen van onze knikarm zonneschermen:

  • keuze uit veel standaard kleuren en structuurlakken en ruime doekkleuren;
  • beschermt uw interieur;
  • verschillende bedieningsmogelijkheden, elektrisch met Somfy io motor;
  • 100% maatwerk;
  • 5 jaar garantie;
  • exacte inmeting en vakkundige montage.

Knikarm zonneschermen kopen in Ede

Wilt u meer weten over onze knikarm zonneschermen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de Huis & Zon Raamdecoratie en Zonwering showroom aan de Hoorn 33 in Ede voor raamdecoratie, maar ook horren en andere soorten zonwering.