Doorgaan naar content
Super service!
knikarm zonwering

Buitenzonwering

Buitenzonwering oplossingen

Een warme zomer is heerlijk. Toch is het fijn als je de mogelijkheid hebt om lekker in de schaduw te zitten. Als de zon de hele dag op de pui schijnt, wordt het bovendien ook binnen warm. Wij adviseren u graag over onze zonwering oplossingen om op die manier schaduw op het terras en in uw woning te creëren en optimaal te genieten van het buitenleven!

Op maat gemaakte oplossingen

Elke woning en elk bedrijf heeft unieke behoeften als het gaat om buitenzonwering. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor een klein appartement, een statig herenhuis of een commercieel pand, buitenzonwering in Ede is verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Van praktische en ruimtebesparende screens tot elegante en traditionele markiezen, er is een breed aanbod van op maat gemaakte oplossingen om aan verschillende behoeften te voldoen. Of u nu zoekt naar buitenzonwering voor uw woning in Ede, Wageningen of Arnhem: Huis & Zon helpt u verder.

Zonwering in onze showroom

In de showroom van Huis & Zon vindt u diverse soorten zonwering:

In onze showroom streven we ernaar om altijd de nieuwste zonwering te tonen. Door beurzen te bezoeken en vakbladen te raadplegen, blijven we op de hoogte van de laatste trends en innovaties op het gebied van buitenzonwering.

Zonwering met App bediening

Al onze buitenzonweringsproducten voorzien wij van een Somfy io motor. Deze motor maakt het mogelijk dat met behulp van een Somfy Connexoon of Tahoma box de producten met een Smartphone of tablet automatisch worden aangestuurd zodat u ook als u niet thuis bent altijd instaat bent om de warmte te weren. Ook kunnen rolluiken of screens op zonne-energie worden bediend.

Ontdek onze buitenzonwering in onze showroom

Huis en Zon heeft een mooie showroom aan de Hoorn 33 in Ede. Loop gerust eens binnen voor wooninspiratie of woonadvies op maat. De koffie staat klaar! We adviseren u graag en vrijblijvend over raamdecoratie, horren en buitenzonwering. We komen ook graag uw situatie thuis bekijken voor een gedegen advies op maat.

Ik ben geïnteresseerd in:

Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden