Werkwijze Huis & Zon

Huis en Zon raamdecoratie en zonwering - werkwijze
We hopen dat we je een paar inspirerende ideeën aan de hand hebben gedaan op onze website of via onze facebookpagina en dat je jezelf de vraag hebt gesteld over of jij woonwensen hebt voor jouw huidige of toekomstige woning. In dat geval leggen we graag de stappen van inspiratie naar montage voor…

Van Inspiratie naar montage in 5 stappen

 1. Win advies in bij de adviseur van Huis & Zon

  In een persoonlijk adviesgesprek – bij je thuis of in onze showroom –worden jouw wensen besproken en wordt de situatie bij je thuis bekeken. Uit dit gesprek volgt een persoonlijk woonadvies op maat, eventueel inclusief vrijblijvende offerte.

 2. Wij zetten de puntjes op de i

  Valt onze offerte binnen jouw budget en ga je akkoord met ons advies, dan maken wij een inmeetafspraak bij je thuis. De maten worden exact opgemeten, zodat jouw gekozen raamdecoratie, horren of buitenzonwering straks exact past!

 1. We gaan voor je aan de slag

  We gaan aan de slag om jouw gekozen raamdecoratie, horren of buitenzonwering op maat te laten produceren.

 2. We laten weten waar je aan toe bent

  Tijdens de productieperiode maken we in overleg met jou een heldere montageplanning. Ook leggen we uit hoe de montage in zijn werk gaat en spreken we een datum af waarop de monteurs bij jou thuis aan de slag gaan.

 3. Jouw woonwens wordt werkelijkheid

  Op de afgesproken dag monteren onze eigen monteurs bij jou thuis. Wij monteren netjes en snel en leveren alles keurig op, zodat je gelijk kunt genieten!

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Vanaf 3 maart ontvangen wij alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.