Huis en Zon Raamdecoratie en zonwering - Logo-Huis-&-Zon-fc1

Buitenzonwering

Een warme zomer is heerlijk. Toch willen we ook wel eens lekker in de schaduw zitten. Als de zon de hele dag op de pui schijnt, wordt het bovendien ook binnen warm. Wij adviseren u graag over onze buitenzonwering oplossingen om op die manier schaduw op het terras en in uw woning te creëren en het buitenleven te omarmen!

De volgende producten staan in onze showroom:

Wij streven ernaar om altijd het nieuwste producten te tonen in onze showroom en dat doen wij door beurzen te bezoeken en vakbladen te raadplegen.

Zonwering met App bediening

Al onze buitenzonweringsproducten voorzien wij van een Somfy io motor. Deze motor maakt het mogelijk dat met behulp van een Somfy Connexoon of Tahoma box de producten met een Smartphone of tablet automatisch worden aangestuurd zodat u ook als u niet thuis bent altijd instaat bent om de warmte te weren. Ook kunnen rolluiken of screens op zonne-energie worden bediend.

Bezoek onze showroom voor advies over buitenzonwering

Huis en Zon Zonwering heeft een mooie showroom aan de Hoorn 33 in Ede. Loop gerust eens binnen voor wooninspiratie of woonadvies op maat. De koffie staat klaar! We adviseren u graag en vrijblijvend over raamdecoratie, horren en buitenzonwering. We komen ook graag uw situatie thuis bekijken voor een gedegen advies op maat.