Doorgaan naar content
Super service!
screens bij woning

Screens

Screens: elegante bescherming tegen zon en warmte

Met een screen beschermt u uw interieur tegen zon en warmte. Onze screens zijn breed toepasbaar en trendy. U heeft volop uitzicht naar buiten zonder dat u inkijk heeft. De zon en de schittering houdt u buiten de deur zodat u rustig tv kunt kijken.

Screens met decoratieve doeken

De Luxaflex® Screens collectie zitten boordevol nieuwe decoratieve doeken in uiteenlopende transparanties voor elke situatie. De kleur stemt u af op de stijl van uw woning. En het type is afhankelijk van de situatie. De screendoeken zijn brandvertragend, antistatisch en uv-bestendig.

Beaufort® Screen

Dit windvaste ritsscreen combineert design met grote windbestendigheid en is ook beschikbaar op grotere raamhoogtes. Beaufort® heeft geen kier tussen doek en geleiding, waardoor deze ook zeer goed als hor en/of als compleet verduisterende zonwering functioneert. De zijgeleiders van de Beaufort® windvaste screen van Luxaflex heeft een hele smalle geleider van maar 36 mm. De schroefgaten zijn keurig weggewerkt van de geleider dmv een klikdeksel. De verhoogde deksel die zonder meerprijs ook leverbaar is maakt het mogelijk dat het stroom door de geleider onderaan het kozijn of de muur naar binnen gaat zodat we aan de binnenkant minimale zichtbare kabelgoten hebben of soms lukt het om direct in een stopcontact uit te komen. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Vertica ZIP Screen

De combinatie van een kleine kast en een doek dat voorzien is van een rits, maakt dit product uitermate geschikt voor situaties waarbij een beperkte ruimte en een hoge windvastheid gewenst is. Deze voordeliger windvaste screen is in 3 verschillende afmetingen kasten verkrijgbaar, namelijk 75, 85 en 95 mm.

diverse mogelijkheden screens

Huis & Zon collectie

Naast Luxaflex® hebben we ook nog onze eigen windvaste screencollectie. Het mooie hiervan is dat de onderlat van de screen volledig in de kast verdwijnt waardoor de kast een minimale afmeting heeft.

App bediening

Al onze buitenzonweringsproducten voorzien wij van een Somfy io motor. Deze motor maakt het mogelijk dat met behulp van een Somfy Connexoon of Tahoma box de producten met een Smartphone of tablet automatisch worden aangestuurd zodat u ook als u niet thuis bent altijd instaat bent om de warmte te weren. We kunnen screens aansluiten op stroom of op zonne-energie.

Voordelen van onze screens:

  • bestand tegen ieder weertype;

  • keuze uit verschillende types en kleuren waaronder structuurlakken;

  • Somfy aansturing;

  • professionele inmeting en montage;

  • 5 jaar fabrieksgarantie.

Meer informatie over screens

Ik ben geïnteresseerd in:

Laat u vrijblijvend informeren over onze screens!