Doorgaan naar content
Super service!
solar zonwering

Solar zonwering

Solar zonwering: een screen of rolluik op zonne-energie

U wilt de zon graag buiten houden, maar heeft u liever geen boorgaten in uw gevel? Geen probleem. Voor de rolluiken en windvaste screens van Huis & Zon heeft u geen stroom nodig. U bedient ze namelijk dankzij zonne-energie.

Hoe werkt solar-zonwering?

Aan de bovenzijde van uw rolluik of windvast screen zit een zonnecel bevestigd. Hiermee laadt u de accu op waardoor u geen elektriciteit gebruikt. Ook in de winter kunt u uw solar screen of solar rolluik probleemloos bedienen, want zon is niet nodig om de accu op te laden. Daglicht is al voldoende. Met een volle accu kunt u uw zonwering tot wel 300 keer omhoog en naar beneden bewegen.

Rolluik op zonne-energie zonder boren

U wilt veilig, donker en/of geïsoleerd in uw woning zijn? U kiest een rolluik of screen zoals u dat bij ons gewend bent, in de kleur en afmeting die u wenst.  Wij plaatsen uw zonwering op zonne-energie in een handomdraai. Doordat we geen gaten in de gevel hoeven te boren om elektriciteitsdraden met uw rolluik of screen te verbinden, is het niet nodig om uw woning te betreden.

overzicht van solar zonwering

Draadloze Somfy iO motor

Doordat de rolluiken en screens op zonne-energie werken, maakt het niet uit waar stroompunten zitten. Dankzij de zonnecel zet u de betrouwbare Somfy iO motor draadloos in werking. Dat kan zowel met een draadloze muurschakelaar als met de TaHoma Switch app. U stelt via deze app op uw smartphone of tablet uw voorkeuren in hoe laat u het rolluik of het screen wilt laten zakken of openen. Net zoals u de home-control gebruikt voor uw speakers en lampen. U heeft zich nog nooit zo connected gevoeld met uw woning.

Voordelen screens op zonne-energie en solar rolluiken

  • draadloos (via app of muurschakelaar);

  • duurzaam (u gebruikt geen elektriciteit);

  • gemakkelijk te monteren (geen elektriciteitsdraden die door de muur hoeven);

  • veilig (als de stroom uitvalt, kunt u alsnog uw rolluik of screen bedienen);

  • solar zonwering draagt bij aan een slimme woning.

Bezoek onze showroom voor uw screen of rolluik op zonne-energie

Bent u benieuwd naar onze solar rolluiken op zonne-energie of bent u geïnteresseerd naar onze windvaste screens op zonne-energie? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de showroom aan de Hoorn 33 in Ede. Wij laten u graag onder het genot van een kopje koffie graag de mogelijkheden zien.

Ik ben geïnteresseerd in:

Ontdek alle mogelijkheden!