Doorgaan naar content
Super service!
rolluiken bij woning

Rolluiken Ede en omgeving

Rolluiken: functioneel met optimaal gebruikersgemak

Met een rolluik kunt u zich volledig van de buitenwereld afsluiten. Het zonlicht komt niet naar binnen en geluiden van buiten worden gedempt. Het is dan ook een uitkomst voor mensen die absolute rust goed kunnen gebruiken.

Isolerend en inbraakwerend rolluik

Het isolerende karakter van rolluiken draagt bij aan een fijn binnenklimaat gedurende alle seizoenen. In de zomer houden ze de warmte buiten en geniet u van een koele temperatuur in de woning. In de winter fungeren rolluiken als een extra barrière tegen kou, wat resulteert in een betere isolatie en het behoud van warmte. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op het comfort, maar draagt ook bij aan energiebesparing, wat op zijn beurt gunstig is voor de portemonnee.

Naast isolatie zorgen rolluiken ook voor een verhoogde veiligheid van een woning. Het inbraakwerende karakter maakt het voor potentiële indringers een stuk lastiger om toegang te krijgen tot de woning.

Geluidswerende rolluiken

Een bijkomend voordeel van rolluiken is hun geluidswerende eigenschap. Woont u langs een drukke weg, spoorweg en/of in de buurt van luchthavens? Dan biedt een rolluik extra bescherming tegen omgevingsgeluid. Sluit u de rolluiken, dan worden storende geluiden gedempt. Dit draagt bij aan een rustige en vredige leefomgeving. Zelfs wanneer u binnenshuis het volume van de televisie of radio verhoogt, is de kans klein dat het geluid naar buiten dringt, waardoor uw privacy gewaarborgd blijft.

overzicht van rolluiken

Afmeting en kleur

Bij Huis & Zon hebben we diverse uitvoeringen rolluiken voor u. Houdt u van een strakke kast aan de bovenzijde van uw rolluik? Of gaat u liever voor hoekig of rond. Alles kan. Uw rolluik is qua afmetingen en kleur ook keurig af te stemmen op de stijl en de kleur van uw woning en kozijnen.

Bediening

Qua gebruiks- en bedieningsgemak doen wij geen concessies. We leveren de rolluiken standaard elektrisch, maar een rolluik op zonne-energie is ook mogelijk. Wij werken met Somfy motoren, waarbij we het liefst werken met de stille RS100 motor. Deze motor kunt u aansturen door een draadloze wand- of handzender. Wilt u echt comfort? Kies voor een Smarthome systeem van Somfy en bedien uw rolluiken eenvoudig met een smartphone of tablet, waar u zich ook bevindt.

Onze rolluiken:

  • verhogen uw privacy

  • verhogen uw huiselijk comfort

  • isoleren (warmte, kou en geluid)

  • zijn inbraakwerend, zonwerend en geluidswerend

  • kennen een optimaal gebruiks- en bedieningsgemak

  • professionele inmeting en montage

  • 5 jaar garantie

Rolluiken in Ede kopen

Ik ben geïnteresseerd in:

Neem contact met ons op en we helpen u graag verder!