Doorgaan naar content
Super service!
Rolluiken Veenendaal

Rolluiken Veenendaal

Als comfort en veiligheid in uw woning in Veenendaal voorop staan, dan is Huis & Zon dé partner die u zoekt voor hoogwaardige rolluiken! Rolluiken zorgen niet alleen voor extra bescherming en extra veiligheid. Het is ook een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw huis. Ontdek hoe rolluiken zorgen voor een comfortabele en beveiligde plek waar u zich helemaal thuis voelt of vraag direct een offerte aan.

Comfortabel en veilig wonen door rolluiken in Veenendaal

Reguleren van temperatuur en licht

Rolluiken helpen bij het reguleren van de temperatuur in uw huis. In de warme zomermaanden houden ze de hitte buiten, waardoor uw woning koeler blijft en de energiekosten dalen. In de winter werken rolluiken als extra isolatielaag, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd.

Geluidsisolatie

Veenendaal is een levendige stad en kan daardoor soms behoorlijk druk zijn. Rolluiken zijn geluidswerend, waardoor het geluid van buitenaf wordt geminimaliseerd. Dit is vooral handig voor diegenen die in de winkelstraat of aan een drukke weg wonen. Maar het werkt ook andersom: zodra u het geluid van de radio of televisie harder zet, is de kans klein dat dit buiten hoorbaar is. Zo creëert u een oase van kalmte in uw eigen huis.

Privacy en veiligheid

Rolluiken zorgen voor bescherming tegen ongewenste indringers. Onderzoek van het Verbond van Verzekeraars toont aan dat rolluiken de kans op inbraak met 60% verminderen. Dankzij de stevige constructie van rolluiken wordt het potentiële indringers bemoeilijkt om toegang te krijgen tot uw woning. Want, ondanks de afname van inbraakcijfers in Veenendaal afgelopen jaar, geeft het een geruststellend gevoel om te weten dat u veilig(er) slaapt.

Privacy in eigen huis

Wilt u voor uw woning in Veenendaal graag meer privacy? Rolluiken bieden de mogelijkheid om uw huis af te schermen van nieuwsgierige blikken.

overzicht van rolluiken

Verduisterend

Een ander voordeel van rolluiken is dat u op elk gewenst moment van de dag voor 100% verduistering kunt zorgen. Dit is dan ook ideaal als u onregelmatig werkt in bijvoorbeeld de zorg of door ploegendiensten in de productie.

Duurzaamheid

Rolluiken zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Ze dragen bij aan de energie-efficiëntie van uw woning, waardoor u op de lange termijn kunt besparen op energiekosten. Daarnaast zijn onze rolluiken vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, wat de levensduur van het product verlengt.

Eenvoudig onderhoud

Een bijkomend voordeel van rolluiken is het eenvoudige onderhoud. Met regelmatige reiniging en inspectie blijven rolluiken soepel functioneren en behouden ze hun mooie uitstraling.

Bediening van rolluiken

Rolluiken zijn eenvoudig te bedienen, aangezien ze standaard elektrisch geleverd worden. Mocht u de rolluiken op zonne-energie willen bedienen, dan is dit ook mogelijk. Hiervoor werken we met Somfy motoren. De rolluiken worden dan aangestuurd door een draadloze wand- of handzender. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Smart Home Systeem. U kunt de rolluiken in dat geval bedienen vanaf een smartphone of tablet.

Opties rolluiken in Veenendaal

Elk huis is uniek. Daarom komen de specialisten van Huis & Zon graag bij u langs in Veenendaal voor advies op maat.

De mogelijkheid om te kiezen voor diverse vormen en kleuren zorgt ervoor dat uw rolluiken perfect aansluiten bij de stijl en kleur van uw woning en kozijnen. Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan een strakke kast aan de bovenzijde? Of wilt u liever een hoekige vorm of juist een ronde vorm?

Maatwerk is bij ons de standaard, waarbij alles nauwkeurig wordt afgestemd op uw woning. Gaat u akkoord met de offerte? Dan zorgen wij ook voor de professionele montage van uw rolluiken.

Rolluiken in Veenendaal kopen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor rolluiken in Veenendaal? We komen gratis en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Komt u liever langs in onze showroom? U bent van harte welkom! Om u goed van dienst te zijn, kunt u een showroom afspraak maken. U kunt dan eventueel ook direct onze raamdecoratie en andere buitenzonwering bekijken.

Ik ben geïnteresseerd in:

We komen graag bij u langs in Veenendaal voor de perfecte rolluiken