Doorgaan naar content
Super service!
diverse raamdecoratie in woonkamer

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Bent u op zoek naar raamdecoratie voor de ramen van uw woning? Bent u op zoek naar perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door?  Wij hebben een ruim assortiment aan raamdecoratieproducten in onze Luxaflex Inspiratie Shop en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Uitgebreid assortiment aan raamdecoratie

Bedieningsopties van Luxaflex raamdecoratie

Als marktleider in raamdecoratie heeft Luxaflex® veel innovatieve bedieningen, die kindveilig zijn en eenvoudig te bedienen. Het SmartCord® bedieningssysteem is wel de meest gekozen bediening. Door gebruik te maken van een intrekbaar koordmechanisme is de duette® shades eenvoudig te bedienen en liggen er geen koorden meer in de vensterbank. De top down bottom up optie maakt het mogelijk om de duette® ook halverwege het raam te zetten om zo nog meer van de privacy te genieten.

Naast SmartCord® is er ook nog een LiteRise® bedieningssysteem. Dit is een koordloos systeem en wordt het product aan de onderlat bediend.Wilt u dat uw raamdecoratie om 21.00 uur vanzelf sluit? Programmeer uw duette® shades van Luxaflex® met PowerView®. Het programma stelt u zelf via uw smartphone of tablet in. Dit innovatieve, draadloze systeem kiest automatisch de perfecte lichtinval, energie-efficiency en dagelijks gemak. Kortom: PowerView® maakt wonen mooier en makkelijker. Naast duette® shades kunnen alle raamdecoratie producten van Luxaflex® met PowerView® worden uitgevoerd.

diverse opties raamdecoratie

Onze raamdecoratie is:

  • verkrijgbaar in verschillende types;

  • kleine en grote afmetingen;

  • verkrijgbaar in verschillende bedieningssoorten (koord, ketting, SmartCord®, LiteRise® PowerView®, TruFit® tbv draaikiepramen etc).

  • in veel kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar;

  • 100% maatwerk;

  • voorzien van professionele inmeting en plaatsing;

  • voorzien van 5 jaar garantie.

Raamdecoratie opmeten en plaatsen

We kijken welke kleur, dessin en bediening u wenst. Vervolgens meten wij uw raam of deur nauwkeurig in en monteren het transparante, lichtdoorlatende of verduisterende producten.  Zo hebben we voor iedere situatie een passende raamdecoratie.

Meer informatie over raamdecoratie

Bent u op zoek naar perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door? Vul onderstaand formulier in en ontvang advies aan huis of bezoek de showroom van Huis & Zon aan de Hoorn 33 in Ede. Bekijk de mogelijkheden die er zijn rondom raamdecoratie en gordijnen en laat u professioneel adviseren.

Ik ben geïnteresseerd in:

We adviseren u graag voor de perfecte raamdecoratie