Doorgaan naar content
Super service!
Buitenleven

Buitenleven

Lekker lang buiten van de verschillende seizoenen genieten

Comfort, genieten, relaxen, ontmoeten van vrienden, familie en buitenleven is wel de trend die zich vertaald in lameldaken, vouwdaken, textieldaken en glazenoverkappingen.

Lamellendak

Een daksysteem met aluminium lamellen waarbij je heerlijk onder kunt zitten om te genieten van de zon en wanneer je in de schaduw wilt zitten of het begint te regenen je de lamellen kunt kantelen zodat er een dicht dak ontstaat. Deze is geheel vrijstaand maar kan ook aan de wand- of hoek worden geplaatst. Verder heeft het lamellendak een geïntegreerde waterafvoer. Optioneel is het lamellendak uit te voeren met LED verlichting en kunnen de wanden worden dichtgezet met beglazing of zonwering.

Pergola terras zonwering

Wil je zoveel mogelijk licht in je woning houden bij donkere dagen en maximaal genieten bij warme dagen dan is een pergola terraszonwering iets voor u. Hij kan een breedte van 700 cm bij een uitval aan van 600 cm zodat u met veel mensen buiten kunt genieten. Slaat het weer ineens om dan zet u het scherm gewoon in de windbeveiliging en bij regen wordt het water via de onderlijst aan de zijkanten van het scherm afgewaterd. Als optie kan dit scherm uitgevoerd worden met LED verlichting en de open zijde voorzien worden van een windscherm.

Vrijstaande vouwzonwering

Een daksysteem met vouwzonwering waarbij het hele dak kan worden weggevouwen zodat u heerlijk van de buitenlucht kunt genieten. Hij kan worden uitgevoerd als vrijstaand, wand- of hoek montage. De geïntegreerde waterafvoer zorgt ervoor dat je ook op een regenachtige dag buiten kunt zitten. Optioneel is LED verlichting en beglazing of zijwaartse zonwering mogelijk.

Glazen overkapping

Elegante en fraaie glasdaksystemen vindt u bij Huis & Zon. Bescherming tegen regen, wind en sneeuw. Slanke bouwvorm en waterafvoer loopt via de binnenkant van de steunen. Optioneel zijn LED verlichting en glazen vouwwanden mogelijk.

Raambekleding aan de buitenkant van uw huis met buitenjaloezieën

Heeft u weleens nagedacht over raambekleding aan de buitenkant van uw huis? Dit kan vele voordelen hebben! Neem bijvoorbeeld de buitenjaloezieën van Luxaflex®. Door de losse lamellen die u trapsgewijs kunt tuimelen blijft doorzicht naar buiten altijd mogelijk, terwijl zonlicht en warmte geweerd worden. Door het zonlicht te weren, en dus de felle uv-stralen, zorgt u voor bescherming van uw interieur. De lamellen zijn daarnaast bestand tegen elk weertype. Dus zon, regen, kou, wind of hagel? Voor de buitenjaloezieën van Luxaflex® zijn deze weersomstandigheden geen issue.

Voordelen van ons buitenleven:

  • geschikt voor alle weersomstandigheden;

  • grote afmetingen mogelijk, zowel vrijstaand als aan de wand;

  • verschillende kleuren;

  • 100% maatwerk;

  • 5 jaar garantie;

  • exacte inmeting en vakkundige montage.

Buitenleven kopen in Ede

Ik ben geïnteresseerd in:

Laat u inspireren in onze showroom!