Doorgaan naar content
Super service!
uitval zonnescherm

Uitval zonnescherm

Een uitval zonnescherm beschermt uw woning én uw interieur

De zon is heerlijk maar het is verstandig om te voorkomen dat het zonnetje de hele dag op uw raam schijnt. Met een uitvalscherm creëert u schaduw, weert u de ergste warmte in uw woning, beschermt u uw kozijnen en voorkomt u dat meubels verkleuren. De uitvalschermen zijn uitermate geschikt voor ramen aan de straatzijde, naast een voordeur, in combinatie met een terraszonwering en of balkon.

Verschillende uitvoeringen

We hebben diverse soorten uitval zonneschermen, een carré 95 tot 450 cm breed en een volledig gesloten clipvenster die tot wel 700 cm breed kan. Deze is geschikt voor grote ramen. Standaard worden onze uitval schermen van windvaste armen voorzien. Het is ook mogelijk om de schermen van een duplexarm te voorzien. Deze armen worden vooral toegepast wanneer er tuindeuren zitten die nog open moeten of op een frans balkon. Bij verschillende winkels worden deze ook gebruikt zodat de waar die buiten staat niet in de zon of regen staat.

Zonnescherm met eigen accent

Natuurlijk wilt u het huis koel houden met een uitval zonnescherm, maar het oog wil ook wat. Daarom heeft u de keuze uit een ruim assortiment doeken, kleuren en structuren. U kiest dus eindeloos en creëert eenvoudig een eigen accent. Het is maar net wat u passend vindt bij uw woning. Het formaat is natuurlijk afhankelijk van uw wens en is ook 100% maatwerk.

overzicht van diverse uitval zonneschermen

Bediening zonnescherm

Onze elektrisch bediende uitvalschermen zijn voorzien van een Somfy io motor. U kiest uit een van onze verschillende bedieningsmogelijkheden: een draadloze wandzender, een handzender of met een App op uw smartphone of tablet. Via uw smartphone of tablet stelt u exact in wanneer u het scherm in of uit wilt. Of u nu thuis bent of aan de andere kant van de wereld.

Voordelen van een uitval zonnescherm:

  • Vrij uitzicht;

  • beschermt interieur;

  • verschillende cassettes;

  • verschillende bedieningsmogelijkheden;

  • 100% maatwerk;

  • 5 jaar garantie;

  • exacte meting en vakkundige montage;

  • praktisch, effectief en goedkoper dan een knikarm zonnescherm.

Meer informatie over uitval zonneschermen

Wilt u meer weten over onze uitval zonneschermen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de Huis & Zon showroom aan de Hoorn 33 in Ede voor raamdecoratie, maar ook horren en andere soorten van zonwering.

Ik ben geïnteresseerd in:

We helpen u graag verder