Doorgaan naar content
Super service!
hor in deur

Insecten horren

Horren: ongestoord genieten van frisse lucht

Even lekker de ramen en deuren openzetten om de woning te luchten. Heerlijk die frisse lucht, maar al snel vliegen en kruipen insecten door uw woning. U overweegt hierdoor ramen en deuren gesloten te houden, maar dat is voor uw gezondheid niet aan te raden. Wat u wilt is frisse lucht omarmen en insecten buitensluiten. Dat kan. Een insectenhor biedt de oplossing.

Plissé hordeur, rolhor, vaste hor, inzethor

Huis & Zon Zonwering adviseert u graag over de op maat gemaakte horren van Luxaflex®. Hiermee bent u namelijk verzekerd van jarenlange bescherming tegen insecten. Wij komen bij u in Ede, Veenendaal, Wageningen en omstreken uw plisséhordeur, rolhor, vaste hor of inzethor exact inmeten en denken graag mee over de kleur, het dessin en de structuur. Een hor is weliswaar een noodzaak, maar deze is uitstekend in te passen in en af te stemmen op uw interieur.

diverse horren

Horren tegen insecten en pollen

Stuk voor stuk voldoen onze horren aan de hoogte eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij de fijnste structuur weren onze horren zelfs minuscule insecten. Het Poll-Tex gaas filtert de pollen uit de lucht. Een verademing voor mensen die last hebben van hooikoorts.

Voordelen van de insectenhorren

  • op maat gemaakt product;

  • verkrijgbaar in een aantal standaardkleuren en tegen meerprijs elke gewenste Ral kleur;

  • verschillende toepassingen (voor draaikiepramen, schuifpuien, openslaande ramen en deuren);

  • vakkundige meting en plaatsing door eigen mensen;

  • stevig en geschikt voor buiten;

  • voor ieder raam en elke deur. Ook voor kunststof kozijnen.

  • tegen insecten en eventueel tegen pollen.

Bijna altijd in de dag te plaatsen & zonder schroeven

De plissé hordeur Volare en de rolhordeur Sencillo zijn hordeuren met een profieldiepte van slechts 25 mm diep en daardoor bijna altijd in de dag te plaatsen. Het is zelfs mogelijk om ze zonder schroeven te plaatsen.

Bezoek de showroom

Maak een eind aan vliegen in de keuken en muggen in de slaapkamer. Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek de Huis & Zon showroom aan de Hoorn 33 in Ede voor horren, maar ook voor raamdecoratie en zonwering.

Ik ben geïnteresseerd in:

Kom langs in onze showroom in Ede