Doorgaan naar content
Super service!
rolgordijnen in de woonkamer

Rolgordijnen

Rolgordijnen: eindeloos kiezen met een eigen accent

Een rolgordijn is zowel functioneel als modieus. Zeker met de schitterende stoffen van Luxaflex® waar Huis & Zon raamdecoratie en zonwering graag mee werkt, stemt u een rolgordijn eenvoudig af op uw interieur. De dessins zijn leverbaar met innovatieve bedieningen.

Verduisterend rolgordijn, lichtdoorlatend en transparant

In uw slaapkamer heeft u het graag donker en op de zuidkant van uw woonkamer bent u gebaat bij een zonwerend doek. Als u zicht naar buiten wilt, maar geen inkijk is een lichtdoorlatend rolgordijn ideaal. Voor de badkamer en de keuken zijn de eigenschappen antistatisch, vocht- en vuilafstotend belangrijk. In dat geval kiest u voor rolgordijnen met dustblock.

Programmeer uw rolgordijn

Wilt u dat uw raamdecoratie om 21.00 uur vanzelf sluit? Programmeer uw rolgordijnen van Luxaflex® met PowerView®’. Het programma stelt u zelf via uw smartphone of tablet in. Dit innovatieve, draadloze systeem kiest automatisch de perfecte lichtinval, energie-efficiency en dagelijks gemak. Kortom: PowerView® maakt wonen mooier en makkelijker. Naast rolgordijnen kunnen alle raamdecoratie producten van Luxaflex® met PowerView® worden uitgevoerd.

Onze rolgordijnen zijn:

  • afneembaar en makkelijk schoon te houden;

  • transparant, lichtdoorlatend of verduisterend;

  • verkrijgbaar in verschillende bedieningssoorten (ketting, kettingloos, PowerView®).

  • in alle kleuren en formaten verkrijgbaar;

  • 100% maatwerk;

  • voorzien van professionele inmeting en plaatsing;

  • voorzien van 5 jaar garantie.

Rolgordijn opmeten en plaatsen

We kijken welke kleur, dessin en bediening u wenst. Vervolgens meten wij uw raam of deur nauwkeurig in en monteren het transparante, lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijn.  Zo hebben we voor iedere situatie een passend rolgordijn. Zonder ketting. U beweegt met uw hand de onderlat het rolgordijn omhoog en naar beneden. Deze LiteRise® bediening van Luxaflex® is behalve makkelijk ook zeer veilig.

diverse mogelijkheden van rolgordijnen

Meer informatie over rolgordijnen

Ik ben geïnteresseerd in:

Benieuwd naar alle mogelijkheden? We helpen u graag verder!