Doorgaan naar content
Super service!

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën: Natuurlijke warme sfeer in je huis

Creëer een nieuwe look voor uw ramen. Met onze horizontale jaloezieën bepaalt u steeds weer opnieuw hoeveel lichtinval u wenst en hoeveel privacy u nastreeft. De houten jaloezieën van Luxaflex® zijn vervaardigd uit duurzame bronnen.

Veelzijdig en tijdloos

Met de houten jaloezieën van Luxaflex® heeft u een ruime keuze aan mogelijkheden om het naar wens samen te stellen. U bepaalt zelf de afmeting, kleur, decoratief ladderband en bediening. Hierdoor zijn houten jaloezieën in iedere woning en bij ieder interieur op hun plaats.

Designdetails

Voor kleine ramen of grote ramen en deuren is er de mogelijkheid om te kiezen voor twee breedtes van lamellen, namelijk 50 en 70 mm waardoor u zelf de hoeveelheid licht en privacy bepaald. De houten jaloezieën van Luxaflex® kunnen ook nog voorzien worden van stijlvolle ladderbanden voor een persoonlijke tintje. De geweven banden met linnentextuur zijn in 10 en 38 mm verkrijgbaar.

houten jaloezieen passen in elke ruimte

Innovatieve bedieningen

De houten jaloezieën van Luxaflex® zijn ook via de Powerview® app op de smartphone, tablet of slimme assistent te bedienen. Zo kunt u altijd en overal de producten aansturen van u woning, zelfs wanneer u met vakantie bent.

Een andere innovatieve bediening is Literise®. Deze koordloze bediening is veilig voor kinderen en erg eenvoudig te bedienen door middel van de onderlat omhoog of omlaag te bedienen en met de bedieningsstang tuimel je de lamellen naar de gewenste stand.

Voordelen van onze houten jaloezieën:

  • uitstekende lichtregulering en privacy;

  • hoogwaardige houtsoorten;

  • FSC® Certified Wood

  • 100% op maat gemaakt;

  • verkrijgbaar in tal van afmetingen, kleuren, structuren en bedieningen;

  • verkrijgbaar in 50 en 70 mm en decoratief ladderband in 10 en 38 mm

  • nauwkeurige inmeting en vakkundige plaatsing;

  • 5 jaar garantie.

Meer informatie over houten jaloezieën van Luxaflex

Ik ben geïnteresseerd in:

Ontdek alle mogelijkheden rondom houten jaloezieën