Doorgaan naar content
Super service!
somfy

Somfy TaHoma switch®

Gemak dient de mens met Somfy TaHoma switch®

Technische innovaties maken het leven steeds makkelijker. Met Somfy TaHoma switch® creëert u eenvoudig een slimme woning en brengt u op afstand met één druk op de knop uw markiezen, screens of uitvalscherm in beweging.

Wilt u na een hete dag in een koel huis thuis te komen? Dat kan! Terwijl u van huis bent, blijft uw zonwering met de Somfy TaHoma switch® namelijk in beweging om u te voorzien van een prettig wooncomfort.

Slimme sensoren

De slimme sensoren voor de Somfy TaHoma Switch® passen de zonwering automatisch aan op de lichtintensiteit. Om efficiënt om te gaan met uw energieverbruik kunt u bijvoorbeeld uw knikarm zonnescherm regelen in combinatie met de verwarming.

Smart home

Via uw smartphone of tablet stelt u de Somfy TaHoma switch® in op uw voorkeuren. U kiest eenvoudig scenario’s die bij u en uw dagelijks leven passen. Zo bepaalt u eenvoudig hoe laat u het rolluik wilt sluiten of bij welke windkracht u de screens omhoog wilt halen.

mogelijkheden van somfy

Wifi verbinding is voldoende

Met de TaHoma switch® koppelt u behalve zonwering ook andere zaken. Denk aan verlichting, verwarming, camera’s, gordijnen, deuren, poorten of uw alarmsysteem. Zolang u een wifi-verbinding heeft, kunt u meer dan 280 apparatensessies koppelen en verbinden. Via uw mobiele telefoon voegt u eenvoudig producten toe om uw smart home te bedienen en te beheren. Kies tussen handmatige scenario’s, gepland of geavanceerd en laat uw huis voor zichzelf zorgen.

Voordelen Somfy TaHoma Switch®

  • op afstand zonwering bedienen;

  • bediening via spraakassistent, app of draadloze wandcontactdoos;

  • duurzaam (zonwering en verwarming koppelen);

  • eenvoudig te plaatsen (dankzij wifi-netwerk);

  • eenvoudig te connecten met andere apparaten in huis.

Huis en Zon is Somfy Expert

Somfy is marktleider in Nederland op het gebied van het elektrisch bedienen van zonwering en biedt de meest complete smart home-ervaringen. Wil u meer weten over de mogelijkheden van Somfy? Huis & Zon is officieel Somfy Expert en vertelt u graag de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met Huis & Zon of bezoek de showroom aan de Horn 33 in Ede.

Ik ben geïnteresseerd in:

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!