Doorgaan naar content
Super service!
Markiezen als zonwering

Markiezen Ede en omgeving

Markiezen: een klassieke uitstraling met moderne materialen

Markiezen staan bekend om hun sfeercreërende ronde schermen met een eigen charmante en chique uitstraling. Een opvallende en oogstrelende manier van de zon weren.

Laagstaande zon

Markiezen filteren de zon voordat ze uw raam bereiken. Behalve de chique uitstraling onderscheidt een markies zich van andere zonwering doordat ze ook aan de zijkant bekleed zijn. Bij een markies maakt het niet uit van welke kant de zon komt. Zelfs bij een laagstaand zonnetje zit u in de schaduw.

Handmatig of elektrische bediening

Onze markiezen zijn in verschillende kleuren, opdrukken en modellen te verkrijgbaar. Van hout of van aluminium. Handmatig of elektrisch (op stroom of met zonnecel). Een markies zonnescherm heeft een authentieke en tijdloze uitstraling. Kies het design dat u wenst en past bij uw woning. Blok, streep, effen of totaal iets anders. Alles kan.

Modern pand met nostalgische markies

Als u denkt dat markiezen alleen op horeca panden of op de gevel van jaren 30 panden voorkomen, heeft het mis. Juíst op een modern pand komen ze uitstekend tot hun recht.

Advies op maat

Wij maken onze markiezen op maat. We komen dus graag bij u thuis de situatie bekijken. Of dit nu in Ede of hierbuiten is: we adviseren u uitgebreid over het te kiezen model, de kleur, het materiaal, de print, de uitvalmogelijkheid en de bediening.

Voordelen van een markies:

  • keuze uit standaard-, pet- of kapmodel en modellen op aanvraag;

  • keuze uit tal van kleuren, formaten;

  • uitvalmogelijk van 800, 900, 1000, 1150, 1350 en 1500 mm;

  • handmatig of elektrisch;

  • klassieke uitstraling;

  • maximale zonwering;

  • professionele inmeting en montage;

  • 5 jaar garantie.

Markiezen in Ede kopen?

Vraagt uw woning om een chique en nostalgische uitstraling? Kies dan markiezen als uw zonwering. Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de Huis & Zon showroom aan de Hoorn 33 in Ede voor raamdecoratie, maar ook horren en andere soorten zonwering.

Ik ben geïnteresseerd in:

We helpen u graag verder met het uitzoeken van markiezen!