Doorgaan naar content
Super service!
Duette® Shades in de woonkamer

Duette Shades

Duette Shades: perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Een Duette Shade is het meest verkochte raamdecoratie product van Nederland. De reden daarvoor is eigenlijk omdat we steeds vaker kiezen voor een strakker interieur met een harde vloer en het liefst ook nog zonder gordijnen. De Duette Shade heeft een sterk isolerende werking door de stilstaande luchtlaag in de honingraatstructuur ze zorgt voor verkoeling bij warm weer en houd de kou buiten bij koud weer. Dit is een mooie bijkomstigheid aangezien we steeds meer afwisselend klimaat hebben in Nederland. Daarnaast neemt de stof ook nog eens geluid op waardoor het een mooie tegenhanger is van een harde vloer in de woning.

Uitgebreid assortiment stoffen

De prachtige stoffen zijn in 3 verschillende plooibreedtes verkrijgbaar en in verschillende transparanties waardoor het geschikt is voor alle ruimtes binnen uw woning. Van transparant voor een goede doorkijk of van verduisterend voor in de slaapkamer en lichtdoorlatend voor een optimale regeling van de woonkamer. De stoffen zijn zacht en duurzaam.

Bedieningsopties

Als marktleider in raamdecoratie heeft Luxaflex veel innovatieve bedieningen, die kind veilig zijn en eenvoudig te bedienen. Het SmartCord® bedieningssysteem is wel de meest gekozen bediening. Door gebruik te maken van een intrekbaar koordmechanisme is de duette shades eenvoudig te bedienen en liggen er geen koorden meer in de vensterbank. De top down bottom up optie maakt het mogelijk om de Duette ook halverwege het raam te zetten om zo nog meer van de privacy te genieten. Naast SmartCord® is er ook nog een LiteRise® bedieningssysteem. Dit is een koordloos systeem en wordt het product aan de onderlat bediend.Wilt u dat uw raamdecoratie om 21.00 uur vanzelf sluit? Programmeer uw Duette shades van Luxaflex® met PowerView®. Het programma stelt u zelf via uw smartphone of tablet in. Dit innovatieve, draadloze systeem kiest automatisch de perfecte lichtinval, energie-efficiency en dagelijks gemak. Kortom: PowerView® maakt wonen mooier en makkelijker. Naast Duette Shades kunnen alle raamdecoratie producten van Luxaflex® met PowerView® worden uitgevoerd.

verschillende mogelijkheden en kleuren duette shades

Onze Duette Shades zijn:

  • verkrijgbaar in drie plooibreedtes ;

  • transparant, lichtdoorlatend of verduisterend en isolerend;

  • verkrijgbaar in verschillende bedieningssoorten (koord, ketting, SmartCord®, LiteRise® PowerView®, TruFit® tbv draaikiepramen etc).

  • in veel kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar;

  • 100% maatwerk;

  • voorzien van professionele inmeting en plaatsing;

  • voorzien van 5 jaar garantie.

Duette Shades opmeten en plaatsen

We kijken welke kleur, dessin en bediening u wenst. Vervolgens meten wij uw raam of deur nauwkeurig in en monteren het transparante, lichtdoorlatende of verduisterende Duette Shades.  Zo hebben we voor iedere situatie een passend Duette Shades.

Meer informatie over Luxaflex Duette Shades

Bent u op zoek naar perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de Huis & Zon showroom aan de Hoorn 33 in Ede voor raamdecoratie, maar ook horren en zonwering.

Ik ben geïnteresseerd in:

We helpen u graag met het uitzoeken van Luxaflex Duette Shades