Doorgaan naar content
Super service!

Advies aan huis voor raamdecoratie, zonwering en horren

Het is vaak lastig om de juiste keuze te maken als het gaat om raamdecoratie, zonwering en/of horren. Er zijn zoveel verschillende opties beschikbaar en wat mooi in de showroom is, past dat wel bij uw interieur? Gelukkig is er een eenvoudige manier om professioneel advies te krijgen zonder dat u talloze winkels hoeft af te struinen - advies aan huis van Huis & Zon.

Wat is advies aan huis?

Advies aan huis houdt in dat onze expert naar uw woning komt om u persoonlijk advies te geven over de verschillende mogelijkheden die passen bij uw specifieke wensen en woning. Tijdens een adviesgesprek bespreken we wat uw wensen en eisen zijn op het gebied van raamdecoratie, zonwering en/of horren. Ze zullen de ruimte waarin de producten moeten worden geïnstalleerd beoordelen en metingen verrichten om ervoor te zorgen dat alles perfect past. Vervolgens zullen we u voorzien van advies over de verschillende materialen, stijlen en ontwerpen die beschikbaar zijn.

De voordelen van advies aan huis

Het ontvangen van advies aan huis heeft verschillende voordelen ten opzichte van het bezoeken van diverse showrooms voor raamdecoratie, zonwering en horren. Enkele belangrijke voordelen zijn:

  • Persoonlijk advies: Onze medewerker zal uw specifieke behoeften en wensen bespreken en u helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor uw situatie.

  • Breed assortiment: Onze adviseurs hebben toegang tot een breed scala aan producten en kunnen u helpen bij het vinden van de juiste stijl, kleur en materiaal dat past bij uw interieur.

  • Professionele metingen: We meten alles nauwkeurig op, zodat u erop kunt  vertrouwen dat uw raamdecoratie, zonwering en/of horren perfect passen.

  • Kwaliteitsgarantie: Bij ons vindt u alleen merken met een hoge kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van hoogwaardige producten die lang meegaan.

  • Geen gedoe: Door een expert naar uw huis te laten komen, bespaart u tijd en moeite. U hoeft niet verschillende winkels af te gaan en kunt in alle rust de juiste keuze maken.

Hoe maakt u gebruik van advies aan huis?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

We komen graag bij u langs voor advies aan huis!