Doorgaan naar content
Super service!
Shutters Luxaflex

Shutters van Luxaflex

Shutters, de sfeervolle blikvanger

Weinig mensen zitten te wachten op inkijk. De gordijnen overdag dichtschuiven, is ook zo ongezellig. Daarom komen onze sfeervolle shutters goed van pas. Behalve dat shutters een lust zijn voor uw interieur, speelt u eenvoudig met zowel privacy als lichtinval.

Deze binnenluiken zijn namelijk flexibel te gebruiken. U kunt zowel de lamellen verschuiven als kantelen. Met de verschillende lichtinvallen, ziet uw interieurs er iedere keer weer anders uit.

Speelse tussenliggers

Vanzelfsprekend kunt u de shutters volledig openen (als u bijvoorbeeld de tuindeuren of schuifpui open wilt zetten) of sluiten. Handig als u volledige privacy wilt of zonder lichtinval tv wilt kijken. Dankzij de tussenliggers van shutters kunt u de onderste lamellen sluiten en de bovenste open laten. Of andersom.

Op maat gemaakt shutters

Doordat de shutters van het merk Luxaflex  op maat gemaakt worden, kunt u ze gebruiken op tal van ramen en deuren. Zowel in uw slaapkamer als in de woonkamer, studeerkamer of zolderkamer. Voor de keuken en badkamer adviseren we onze kunststof shutters. Daarbij maakt het niet uit of u ze voor een klein raam of groot raam wil plaatsen. Voor een draaikiepraam of voor openslaande tuindeuren.

overzicht van shutters

Sfeerverhogende raamdecoratie

Wij kijken graag mee of de shutters passen bij de stijl van uw woning. We zien veel interesse in zwarte shutters, maar ook oudroze en grijsgroene shutters vinden gretig aftrek. We hebben behalve een reeks standaardkleuren keuze uit alle RAL-kleuren. Zo heeft u altijd passende en sfeerverhogende raamdecoratie die dankzij de isolerende werking ook ’s zomers goed van pas komt als zonwering.

Voordelen shutters

  • sfeervolle blikvangers;

  • zelf met het licht spelen;

  • isolerende werking;

  • te plaatsen op alle soorten en formaten ramen en deuren;

  • op maat gemaakt;

  • professioneel gemonteerd.

Meer informatie over shutters

Bent u benieuwd naar deze sfeervolle shutters van het merk Luxaflex? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan de Hoorn 33 in Ede. We laten u graag zien wat shutters voor úw interieur kunnen betekenen.

Ik ben geïnteresseerd in:

Laat u informeren over de mogelijkheden