Huis en Zon Raamdecoratie en zonwering - Logo-Huis-&-Zon-fc1

Rolluiken

Rolluiken: functioneel met optimaal gebruikersgemak

Met een rolluik kunt u zich volledig van de buitenwereld afsluiten. Geluiden worden namelijk gedempt en zonlicht blijft buiten. Een uitkomst voor mensen die absolute rust goed kunnen gebruiken.

Isolerend en inbraakwerend rolluik

Dankzij de warmte- en koudewering blijft het in de zomer lekker koel in de woning en in de winter gaat de warmte niet verloren. Dit komt zowel uw woongenot als uw portemonnee ten goede. Bovendien bieden rolluiken extra veiligheid en maken het huis een minder aantrekkelijke prooi voor inbrekers.

Geluidswerende rolluiken

Woont u aan een drukke weg, een spoor of vlakbij een vliegveld? Met de rolluiken dicht houdt u het geluid buiten. Heeft u behoefte om de volumeknop van de tv of de radio een flinke draai te geven? Ga gerust uw gang. De kans dat ze u buiten horen, is klein.

Afmeting en kleur

We hebben verschillende uitvoeringen rolluiken voor u. Houdt u van een strakke kast aan de bovenzijde van uw rolluik of liever hoekig of rond. Alles kan. Uw rolluik is qua afmetingen en kleur ook keurig af te stemmen op de stijl en de kleur van uw woning en kozijnen. Qua gebruiks- en bedieningsgemak doen wij geen concessies.

Bediening

Wat betreft de bediening hoeft u zich geen zorgen te maken. We leveren de rolluiken standaard elektrisch, maar een rolluik op zonne-energie is ook mogelijk. Wij werken met Somfy motoren en dan het liefst de stille RS100 motor aangestuurd door een draadloze wand- of handzender. Wilt u echt comfort neem dan een Smarthome systeem van Somfy, dan kunt u de rolluiken met een smartphone of tablet bedienen waar u ook bent.

Onze rolluiken:

  • verhogen uw privacy;
  • verhogen uw huiselijk comfort;
  • isoleren (warmte, kou en geluid);
  • zijn inbraakwerend, zonwerend en geluidswerend;
  • kennen een optimaal gebruiks- en bedieningsgemak;
  • professionele inmeting en montage;
  • 5 jaar garantie.

Een rolluik kopen in Ede

Heeft u behoefte om uw huis af te sluiten van de buitenwereld? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de Huis & Zon Raamdecoratie en Zonwering showroom aan de Hoorn 33 in Ede voor raamdecoratie, maar ook horren en zonwering.