Keurmerken, service & garantie

Het is altijd verstandig de kwaliteit, keurmerken service garantie en betrouwbaarheid van verschillende aanbieders te onderzoeken; zeker bij een investering in raamdecoratie of zonwering voor uw woning. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteitsproducten. Wij weten waar we het over hebben en voorzien u van deskundig advies, dus vraag gerust naar keurmerken, en onze voorwaarden voor service en garantie. U kunt ook altijd vragen naar referenties.

Garanties van Huis & Zon:

  • XX jaar garantie op Luxaflex producten;
  • XX jaar garantie op Stobag producten;
  • XX jaar garantie op montage.

Service

Mocht u onverhoopt toch iets mis gaan met de raamdecoratie, horen of zonwering, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen, of gebruik maken van ons service formulier op de website. Houdt hierbij altijd het papierwerk met klantnummer, besteldatum en dergelijke bij de hand.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp

Wij werken i.v.m. COVID-19 op afspraak

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak, zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.  U kunt ons ook bellen op 0318 613 180.