Huis en Zon Raamdecoratie en zonwering - Logo-Huis-&-Zon-fc1
Huis en Zon raamdecoratie en zonwering - bezoek onze luxaflex inspiratie shop

Bezoek onze Luxaflex inspiratie shop

Met de juiste raamdecoratie creëert u sfeer. Daar slaat u direct de spijker op z’n kop: de juíste raamdecoratie. Het is verstandig om u vooraf te laten adviseren wat u met de raamdecoratie en zonwering kunt en wilt in onze Luxaflex Inspiratie Shop.

Vervangt u bijvoorbeeld een naar buiten draaiend raam door een onderhoudsarm draaikiepraam, komt u waarschijnlijk niet meer weg met uw huidige rolgordijn. Een draaikiepraam draait naar binnen en dan hangt opeens uw rolgordijn in de weg. Geen nood: Huis en Zon in Ede heeft voor iedere opening in uw woning een oplossing op maat en naar wens. Een kozijn, schuifpui of deur en om het netjes af te maken, eventueel ook voorzien van raamdecoratie,  binnen- en/of buitenzonwering.

Duettes, shades, markiezen, screens en shutters van Luxaflex

Om een extra breed pallet aan oplossingen te bieden, zijn wij sinds 2017 zelfs Luxaflex inspiration dealer. Van duettes, shades, shutters en jaloezieën tot rolgordijnen voor binnen- en vensterzonwering, knikarmen, markiezen, buitenjaloezieën, rolluiken en screens voor buiten. Luxaflex past qua kwaliteit, garantie en service perfect in het assortiment van Huis en Zon.

Bezoek de Luxaflex Inspiratie Shop in Ede

Omdat iedere woonsituatie en woonwens anders is, nodigen we u graag uit in onze Luxaflex Inspiratie Shop aan de Hoorn 33 in Ede zodat we u de verschillende mogelijkheden kunnen laten zien. Wij adviseren u ook graag over zonwering en kunststof kozijnen.