...
Huis en Zon Raamdecoratie en zonwering - Logo-Huis-&-Zon-fc1

Rolgordijnen

Rolgordijnen: eindeloos kiezen met een eigen accent

Een rolgordijn is zowel functioneel als modieus. Zeker met de schitterende stoffen van Luxaflex® waar Huis & Zon raamdecoratie en zonwering graag mee werkt, stemt u een rolgordijn eenvoudig af op uw interieur. De dessins zijn leverbaar met innovatieve bedieningen.

Verduisterend rolgordijn, lichtdoorlatend en transparant

In uw slaapkamer heeft u het graag donker en op de zuidkant van uw woonkamer bent u gebaat bij een zonwerend doek. Als u zicht naar buiten wilt, maar geen inkijk is een lichtdoorlatend rolgordijn ideaal. Voor de badkamer en de keuken zijn de eigenschappen antistatisch, vocht- en vuilafstotend belangrijk. In dat geval kiest u voor rolgordijnen met dustblock.

Programmeer uw rolgordijn

Wilt u dat uw raamdecoratie om 21.00 uur vanzelf sluit? Programmeer uw rolgordijnen van Luxaflex® met ‘PowerView®’. Het programma stelt u zelf via uw smartphone of tablet in. Dit innovatieve, draadloze systeem kiest automatisch de perfecte lichtinval, energie-efficiency en dagelijks gemak. Kortom: PowerView® maakt wonen mooier en makkelijker. Naast rolgordijnen kunnen alle raamdecoratie producten van Luxaflex® met ‘PowerView® worden uitgevoerd.

Onze rolgordijnen zijn:

  • afneembaar en makkelijk schoon te houden;
  • transparant, lichtdoorlatend of verduisterend;
  • verkrijgbaar in verschillende bedieningssoorten (ketting, kettingloos, PowerView®).
  • in alle kleuren en formaten verkrijgbaar;
  • 100% maatwerk;
  • voorzien van professionele inmeting en plaatsing;
  • voorzien van 5 jaar garantie.

Rolgordijn opmeten en plaatsen

We kijken welke kleur, dessin en bediening u wenst. Vervolgens meten wij uw raam of deur nauwkeurig in en monteren het transparante, lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijn.  Zo hebben we voor iedere situatie een passend rolgordijn. Zonder ketting. U beweegt met uw hand de onderlat het rolgordijn omhoog en naar beneden. Deze LiteRise® bediening van Luxaflex® is behalve makkelijk ook zeer veilig.

Meer informatie over rolgordijnen

Bent u op zoek naar functionele en modieuze raamdecoratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de Huis & Zon Raamdecoratie en Zonwering showroom aan de Hoorn 33 in Ede voor raamdecoratie, maar ook horren en zonwering.

Wij zijn per direct op zoek naar (leerling) monteurs zonwering

Bekijk hier de vacature en reageer of bel met 0318 61 31 80