Werken bij Huis & Zon

Huis en Zon Raamdecoratie en Zonwering – markiezen zonnescherm - buitenzonwering

Huis & Zon is succesvol dankzij een assortiment kwalitatief hoogwaardige producten die woningen verbeteren. Centraal daarin staat het verkopen, leveren en monteren van raamdecoratie, horren en zonwering. Er wordt vaak samengewerkt met het team van Verbouwcenter Ede die kunststof kozijnen plaatsen.

A-kwaliteit in assortiment

In ons assortiment werken wij met diverse kwaliteitsmerken als Luxaflex, Stobag en Verosol. Natuurlijk leidden we je intern op om deze producten zo goed mogelijk te kunnen adviseren of monteren.

Vacatures bij Huis & Zon

Bent u geïnteresseerd in werken met A-kwaliteit producten binnen leuke projecten in en om Ede, neem dan contact op met Albert Jan Bargeman via 0318-613180. We maken graag kennis met gemotiveerde adviseurs, monteurs of ZZP-ers in de montage!

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Vanaf 3 maart ontvangen wij alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.